BOPLAN® OP 75e DWARS DOOR VLAANDEREN

30.03.2021

Het wielerseizoen raakt stilaan op volle toeren.. Na de E3 Saxo Bank Classic en Gent-Wevelgem kondigt zich alweer een wedstrijd aan van topniveau: Dwars door Vlaanderen. Deze voorjaarsklassieker, die vorig jaar niet kon plaatsvinden omwille van Covid-19 maatregelen, start in Roeselare en eindigt na 184 km in Waregem.

Bij het bekijken van het deelnemersveld mogen we ons alvast verwachten aan spektakel op het hoogste niveau! Met onder andere de laureaat van 2019 Mathieu van der Poel, een sterk blok van Deceuninck – Quick-Step en INEOS Grenadiers, belooft deze jubileumeditie een voorsmaakje te worden van Vlaanderens Mooiste van komende zondag.

En ook de beveiliging van het parcours is van wereldniveau! Flanders Classics laat niets aan het toeval over en zet BOPLAN® RACE TOTEMs in om middengeleiders en wegvernauwingen te beveiligen. En ook de BOPLAN® RACE BARRIERs in de aankomstzone zijn opnieuw van de partij. Alles is dus aanwezig om er opnieuw een memorabele editie van te maken!

Bent u organisator van een wielerwedstrijd ? Contacteer ons vrijblijvend voor info over hoe we de veiligheid tijdens uw evenement kunnen verhogen. Samen maken we de koers veiliger!